Referater / Asfaltarbejde

Asfaltarbejde

Opdatering 13/11/2017
 
Det er nu tilladt at køre ind i haveforeningen så længe man IKKE PARKERER PÅ P-PLADSER (man må kun holde på egen grund). Vis hensyn til arbejderne.
 
 
Opdatering 30/10/2017
 
Selve asfalteringen bliver noget forsinket grundet at firmaet er blevet forsinket med opgaverne før os på grund af al regnen.
 
Fra 01.11 om aftenen kan der ikke længere køre biler ind og ud af haveforeningen, da firmaet her påbegynder hævning af brønde, håndudlægning af asfalt mv.
Fra 02.11 påregnes at begynde asfalteringen af gangene.

Vi kan endnu ikke sige noget om hvornår arbejdet er færdigt.
 
Mvh. Britt Petersen
 
----------------------------------------------------------------------------------------
 
 
På grund af asfaltarbejde i haveforeningen vil biler ikke kunne komme ind og/eller ud i foreningen i en periode.
 
Fra mandag den 16 oktober til den 30 oktober vil al kørsel i haveforeningen være forbudt, det vil sige at ingen biler må køre ind og ud af foreningen eller rundt herinde.
 
Så hvis i har nogle leverandører der skal ind til jeres hus så skal det være i næste uge ellers kan de kun komme ind efter den 30 oktober.
 
Respekter nu det selv om i ikke kan se at der lige laves noget eller at at nogle veje se færdige ud.
 
Det er 14 dage det drejer sig om så skulle alt være færdigt både pladsen , p-pladserne , veje og ikke mindst de længe ventede vejbump .
 
Hvis i har spørgsmål eller andet omkring asfaltering så kontakt næstformanden Mugge på tlf 31158328 i hverdagene mellem kl 12 og 18. Fra nu og til den 30 oktober.
 
Med venlig hilsen
Bestyrelsen